REMON HUBERT, DRUMLES

Op mijn achtste raakte ik al betoverd door de klank van een snare drum en diezelfde week

nog zat ik bij de lokale fanfare. Dit betekend dus dat ik ben opgegroeid met roffels en rudiments, dit vormt dan ook een belangrijke basis voor mijn lessen. Tijdens mijn studie op het Conservatorium van Amsterdam ben ik, naast het drummen, ook de elektronica in gedoken. Ik studeerde af met mijn eigen project (Ganzevour) waarin ik elektronische muziek&beats combineerde ‘acoustic drums’.
Naast Ganzevour ben ik verantwoordelijk voor de sequencers bij de Ladies of Soul. Ook speel ik bij Caro Emerald waar ik ook de sequencers verzorg maar ook als Dj fungeer en de percussie speel.
Ik stem mijn lessen persoonlijk af op de wensen en doelen van de leerling, plezier hebben in muziek maken vind ik het aller belangrijkst. Naast de standaard (belangrijke) oefeningen staan creativiteit en muzikaliteit centraal!