GERBEN KRUISWIJK, DJ/MUZIEKPRODUCTIE

Vanaf de eerste cd die ik kocht wilde ik zelf muziek maken. Ik begon met muziek draaien op feestjes en gitaar les. Het werd steeds makkelijker en toegankelijker om met software op de computer zelf muziek te maken en zo begon ik op mijn 14e met het opnemen en produceren van eigen muziek.
na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de HKU in de richting Muziek productie & Compositie en behaalde mijn diploma in 2011. Aansluitend heb ik een audio studio opgericht waar ik werk als muziek producer voor reclame en film.

In de productie lessen gaan we aan de slag met een programma op de computer. We ontleden liedjes om te zien hoe ze in elkaar zitten, we behandelen de technische kant van productie en we gaan vooral eigen nummers maken!
In de Dj lessen kunnen leerlingen eigen nummers meenemen waarmee we een set in elkaar gaan draaien. We gaan aan de slag met een DJ controller en laptop. We richten ons op de volgorde van liedjes, overgangs technieken en effecten

Voor zowel een eerste keer als voor gevorderden, kijk ik samen met de leerling wat hij/zij leuk vindt en wil leren in de lessen.