Dune Aimee, ZANGLES

Iedereen kan zingen en … iedereen is anders. Daarom kijk ik samen met jou naar hoe wij het beste uit jouw stem kunnen halen. En niet alleen dat; als breed opgeleide zangeres kan ik ook met je werken aan de punten die op dit moment voor jou interessant of belangrijk zijn. Van bijvoorbeeld techniek, performance, tekstbeleving, songwriting tot het opbouwen van zelfvertrouwen of het overwinnen van podiumvrees. Mijn lesplan wordt op maat gemaakt voor jou. Een proefles is hiervoor het perfecte moment om duidelijk te krijgen wat jouw wensen zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

Van jongs af aan ben ik intensief met muziek bezig. Zowel op mijn creatieve basis- als middelbare school heb ik deelgenomen aan zangkoren, muziekspecialisatie, solo’s en zanglessen. Daarnaast schrijf ik sinds mijn vijftiende teksten en melodieën voor producers en treed ik op rondom Haarlem. In 2020 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Engeland (Leeds Conservatoire), met specialisatie zang en popmuziek. Als uitvoerend musicus blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen. Door actief te zijn op het podium en deel uit te maken van de huidige muziekindustrie kan ik mijn ervaring uit de praktijk meenemen in de lessen.

Zingen is bevrijdend en werkt als een fantastische uitlaatklep voor alles wat er maar in mijn leven speelt. Er is niks mooiers dan door creativiteit mijn persoonlijke ervaringen om te zetten in kunst én anderen te inspireren muziek te maken.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij een proefles!